Online begeleiding 

ONLINE BEGELEIDING EN WEBSHOP

 

Bij Studio Slim Slanker kan je nu ook online begeleiding krijgen om 1 van de programma’s van Coach Nutrition te gaan volgen!

Wil of kan je niet elke week op de praktijk komen wegen en producten mee nemen?

In onze hectische maatschappij waarin we vele ballen moeten hoog houden is het soms moeilijk om de tijd vrij te maken voor een 1 op 1 live afspraak bij mij op de praktijk.


Daarom is het een uitkomst om nu online de begeleiding en ook via de webshop de producten te bestellen om te kunnen afvallen met Coach Nutrition.

Het maakt dus niet meer uit waar je woont of bent er is altijd een mogelijkheid om Slim en gezond af te vallen.

 

Om wel de goede begeleiding/coaching en motivatie te kunnen blijven geven zijn er een paar voorwaarden opgesteld om dit te kunnen waarborgen.

We maken samen een bel/zoom of beeldbellen afspraak, net zoals we een afspraak maken op de praktijk om in contact te blijven met jou. Ook kan je gebruik maken van onze mooie Coach Nutrition voedingsapp tijdens jou afslanktraject.

 

AFSPRAKEN VOOR DE ONLINE BEGELEIDING


  • We plannen wekelijks of 2 wekelijks een afspraak in net zoals in de praktijk waar we elkaar via zoom of beeldbellen spreken. Dus niet via een whatsappje omdat ik graag iemand face to face wil spreken. Je kan natuurlijke tussendoor altijd via whatsapp of een telefoontje contact met me opnemen voor vragen.
  • De afspraak duur gemiddeld 20 minuten.
  • De ochtend voor de afspraak maak je een foto van het gewicht op de weegschaal en stuurt deze via whatsapp of mail naar mij toe. Dit is voor mij erg belangrijk om goed te kunnen zien hoe de voortgang is. Hier maken we dus ook een duidelijke afspraak voor.
  • Ook is het verstandig om ruim op tijd voor meerdere weken een bestelling van de producten te doen via de webshop, dit om de verzendkosten te beperken. We streven erna om de bestelling binnen 24 uur te verzenden op werkdagen. Bestel je in het weekend dan zal de bestelling pas maandag worden verzonden.
  • Iedere client of die online, regulier of via de webshop bij ons besteld zal een inschrijfformulier worden toegezonden. Dit is erg belangrijk omdat wij zo kunnen zien hoe de medische achtergrond van een client is.
  • Zo kunnen we toch online de juiste begeleiding geven en jou te helpen je droomfiguur te gaan behalen.


Vul het onderstaand formulier in dan kunnen we snel online een afspraak maken.

Producten worden ingepakt 

en opgestuurd 

Producten bestellen via de webshop

Ook als je al eerder klant was bij ons en je wilt nog wat producten hebben kan die je via de webshop bij ons bestellen