Afslanken Logo Studio Slim Slanker Hoogezand_Groningen

Lekker en verantwoord afvallen

Verantwoord afslanken doe je met Coach Nutrition, zonder overdreven zuchten en puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Coach Nutrition biedt een uitgebreid en lekker assortiment aan maaltijdvervangende producten. Afvallen wordt met Coach Nutrition leuker, lekkerder en vooral sneller!


Met het dieet van Coach Nutrition krijg je minder koolhydraten binnen. Daardoor schakelt je lichaam eerder over op vetverbranding. Zó raak je die overtollige kilo’s kwijt!
Bovendien doorbreek je met het Coach Nutrition dieet de cirkel van het alsmaar blijven eten. Als je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, blijft je lichaam doorlopend verlangen naar steeds weer die suikers. Ofschoon koolhydraten een belangrijke bron van energie zijn, is een teveel aan koolhydraten niet goed. Het teveel aan koolhydraten wordt in je lijf namelijk omgezet in vet. En dat nou, is juist niet(!) de bedoeling.Coach Nutrition draait om jou!

Je hebt veel vrijheid om je Coach Nutrition dieet in te vullen. Je kunt kiezen uit een enorme variatie aan producten en jij koopt wat je lekker vindt. Coach Nutrition is er voor jou! Het gaat om jouw strijd tegen de kilo’s.


De producten van Coach Nutrition bevatten géén aspartaam en zijn vrij van toegevoegde suikers, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en bevatten ook géén conserveringsmiddelen. De producten zijn smakelijk en rijk aan vitamines, mineralen en andere elementen zoals collageen.


Professionele begeleiding

Het Coach Nutrition dieet is gekoppeld aan mijn professionele begeleiding als afslankcoach. Samen gaan we jouw doel bereiken.
Coach Nutrition is het beste en lekkerste dieet van Nederland

Goede, vriendelijke en duidelijke coaching. Afvalllen met lekkere producten bij een gezellige coache die duidelijk uitlegt. Door de afwisselende producten is het plan zeer goed te volgen en vol te houden.Thea uit Exloo

Heel tevreden! Supergoeie producten, goede begeleiding. Prachtig behaald resultaat!Margreet uit Veendam

Een correcte begeleiding en prima producten. Positieve indruk zowel van de consulente als van de producten.Nancy Meijer uit Hoogezand

Gerda Oosting is afslankcoach bij Studio Slim Slanker in Hoogezand in Groningen eb maakt gebruik van de afslankproducten van Coach Nutrition.

Bel gerust of stuur een e-mail als je meer informatie wilt. Of maak meteen online een afspraak voor een intakegesprek.

Bel nu: 06 – 14 28 79 80

    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.