COACH NUTRITION INFORMATIE


De producten van Coach Nutrition zijn eiwitrijke, maaltijdvervangende producten. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld shakes, repen, havermout, soepen, complete warme maaltijden en warme sauzen voor over bijvoorbeeld broccolirijst. De producten van Coach Nutrition zijn zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd door een team van gewichtsconsulenten, diëtisten en orthomoleculair voedingsdeskundigen. Daardoor bevat elk product alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om jouw doelen op een gezonde manier te bereiken. De producten bevatten extra proteïne, zijn vrij van toegevoegde suikers, kunstmatige kleur- en/of smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Daarnaast zijn de maaltijdvervangers glutenvrij, lacto-vegatarisch en zijn allemaal halal verwerkt. Alles wat je lichaam nodig heeft en tóch laag in calorieën!


Doordat alle producten zorgvuldig zijn samengesteld en regelmatig worden geanalyseerd, vernieuwd en dus altijd voldoen aan de nieuwste wetgevingen en trends, onderscheidt Coach Nutrition zich binnen de markt.De gratis begeleidingvan eenprofessionele coachmaakt het plaatje compleet.

Ben je benieuwd geworden? Plan dan online je intakegesprek in. Dan bespreken we welke vorm van het Coach Nutrition programma het beste bij jou en jouw leven past. Zo kunnen we een programma samenstellen met alleen maar maaltijdvervangers, maar als dat je teveel van het goede is, kunnen we ook een combinatie maken van Coach Nutrition producten en gewone, gezonde voeding.

Dit intakegesprek kost eenmalig €25- maar alle overige coaching gedurende het programma is gratis!

HEB JIJ EEN HEKEL AAN CALORIEËN TELLEN? GEEFT HET BEDENKEN VAN GEZONDE MENU’S JE OOK ZO’N STRESS? EN MAAK JIJ JE ZORGEN OF JE WEL VOLDOENDE VOEDINGSSTOFFEN BINNENKRIJGT? DAT IS DANKZIJ DE COACH NUTRITION VOEDINGS-APP VERLEDEN TIJD!


De app biedt alles wat je nodig hebt om je doel te bereiken én te behouden: Een handige chatfunctie, meer dan 2000 recepten en gevarieerde dagmenu’s maken afvallen slim en simpel. De app houdt tevens rekening met jouw persoonlijke voedingsvoorkeuren, allergieën en je benodigde voedingsstoffen. Zo is jouw doel binnen handbereik!

DE COACH NUTRITION APP HELPT JE NAAR EEN GEZONDE LEEFSTIJL


DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

 • SLIMME DAGMENU’S
  de app stelt gevarieerd dagmenu’s voor op basis van jouw Slim Plan, je energiebehoefte en de benodigde voedingsstoffen
 • OP MAAT
  de app wordt op jouw voedingsvoorkeuren ingesteld. Het houdt ook rekening met allergieën, macronutriënten en bereidingstijd
 • SIMPEL
  de app maakt het bereiden van gezond eten simpel. Bij elk dagmenu vind je recepten met ingrediëntenlijst en duidelijke bereidingswijze
 • 2000+ gezonde recepten
  Zin in een specifiek gerecht? In de app vind je meer dan 2000 heerlijke Coach Nutrition recepten die passen binnen het Slim Plan
 • CHATFUNCTIE
  heb je vragen of extra motivatie nodig? In de app vind je een chatfunctie waarmee je snel contact opneemt met je coach

PROBEER DE APP NU 14 DAGEN GRATIS!