Cryolipolyse 

Wat is Cryolipolyse


Vet verliezen door vet te bevriezen


Cryolipolyse is een nieuwe technologie voor figuurcorrectie waarbij je vet verliest door vetcellen te bevriezen. Je raakt gemiddeld maar liefst tot 30 procent vet kwijt in één behandeling. Een groot voordeel is dat de behandelde vetcellen definitief verdwijnen.


Vetcellen zijn gevoeliger voor koude dan andere lichaamscellen. Al bij 4 graden Celsius beginnen vetcellen te kristalliseren en vallen ze uiteen. Vervolgens worden de afgebroken vetcellen door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd.


Behandeling:
Het cryolipolyse apparaat heeft zuigmonden die op de huid worden geplaatst. Door middel van vacuüm wordt de huid in de zuigmonden gezogen, waarna de onderhuidse vetlaag wordt bevroren. De temperatuur in de zuigmonden daalt tot maximaal -5 graden Celsius.
Afhankelijk van de dikte van de vetlaag duurt de behandeling zo’n 45 minuten.


Studio Slim Slanker maakt gebruik van de Cryo Shaper, een apparaat dat voorzien is van de nieuwste technieken. De vetcellen worden eerst verwarmd en vervolgens gekoeld. Het lichaam zal deze afvalstoffen binnen vijf weken op natuurlijke wijze afvoeren. Dat gebeurt via het lymfestelsel en de lever.


Tijdens één behandeling kunnen er met de Cryo Shaper vier zones tegelijk worden behandeld. En waar andere modellen werken met koelplaten wordt bij de Cryo Shaper de gehele handle verwarmd en gekoeld. Op deze manier wordt 100 procent van het te behandelen gebied bewerkt in plaats van 60 procent, zoals bij de oudere modellen die werken met koelplaten.


Effectief op specifieke plaatsen

Deze Cryoshaper kan met vier handles tegelijkertijd behandelen. Het unieke van deze handles is dat ze 40% meer oppervlak behandelen dan de reguliere cryolipolyse apparatuur doordat de gehele handle wordt gebruikt.

  • Plaatselijk vet verliezen op buik, lovehandles, rug, dijen, knieën, bh-rand, borsten (mannen) en bovenarmen
  • Omvang vermindering
  • Behandel vier zones van het lichaam in één behandeling
  • Verlies tot 30% vet per behandeling
  • 100% van de probleemzone wordt behandeld
  • 360 graden rondom koeling doordat de gehele kop van de handle koelt


Na een cryolipolyse behandeling bij mij in de studio heb je geen hersteltijd nodig en kun je meteen weer je dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Dat maakt de behandeling een perfect alternatief voor liposuctie.
Cryolipolyse is net als TEI systemgeschikt voor zowel mannen als vrouwen.
Tarieven
– 1 behandeling op 1 zone met 2 handles: € 125,-
– 1 behandeling op 2 zones met 4 handles: €155,-

Plan hier jouw eerste behandeling op de Cryoshaper in