Afslanken Logo Studio Slim Slanker Hoogezand_Groningen

Effectief pijnklachten verminderen met TEI system

TEI pijnbestrijding kan heel goed worden ingezet bij zowel acute als chronische pijnklachten. De combinatie van thermotherapie en elektrotherapie versterkt het positieve effect, omdat de infrarood straling diep inwerkt in het weefsel en de elektronische pulsen zo nog beter geleiden.

TEI system werkt effectief bij o.a. de volgende klachten:
-Premenstrueel syndroom (PMS)
-Overgangsklachten
-Oedeem (vocht vasthouden)
-Reuma
-Rugklachten
-Fybromyalgie
-(Sport)blessures
-Andere pijnklachten in spieren en gewrichten

Door de infraroodgolven van TEI wordt de circulatie verhoogd, wat zorgt voor een adequate afvoer van afvalstoffen die bijvoorbeeld in de huid of in de spieren opgebouwd zijn.

Infraroodlicht thermotherapie
De theorie achter infraroodlicht is simpel maar zeer effectief. De warmte van de infraroodlicht dringt dieper in het weefsel door en verwarmt het lichaam. Deze warmte laat het hart sneller pompen waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. De stofwisseling wordt hierdoor gestimuleerd en de afvalstoffen sneller afgevoerd.

Spierpijn ontstaat door een ophoping van zuren. Deze afvalstoffen in de spieren kunnen zorgen voor klachten zoals knopen, stijfheid of een trekkerig gevoel. Met TEI pijnbestrijding zorg je ervoor dat deze afvalstoffen (zuren) je lichaam versnelt verlaten. Dit vermindert de pijn aanzienlijk. Daarnaast is er een betere doorbloeding en dat zorgt ervoor dat spieren soepeler aanvoelen.

Wil je weten hoe TEI jouw pijnklachten kan verminderen of zelfs verhelpen? Bel me gerust.

Bel nu: 06 – 14 28 79 80

“Professionele en effectieve begeleiding. Lieve warme coach. Goede begeleiding van ervaren coach. Hele persoonlijke begeleiding.” – Susanne uit Zuidhorn

“Goede begeleiding. Serieuze aandacht! Motiverend.” – Rita uit Sappemeer

“Een correcte begeleiding en prima producten. Positieve indruk zowel van de consulente als van de producten.” – Nancy Meijer uit Hoogezand

Een bericht sturen kan natuurlijk ook! Je krijgt zo gauw mogelijk van mij een reactie.

    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.