Afslanken_Logo_Studio_Slim_Slanker_Hoogezand_Groningen

Aanpak acute en chronische pijn

Pijn heeft invloed op je conditie, stemming, denken en doen, en daarmee ook op jouw sociale contacten en activiteiten. Pijn kan zelfs leiden tot een gevoel van wanhoop. Als pijn voor een periode langer dan drie maanden aanhoudt, is er sprake van chronische pijn. Gelukkig kun je voor een effectieve pijnbestrijding uitstekend terecht bij Studio Slim Slanker.

In mijn studio behandel ik met succes zowel acute als chronische pijnklachten. Dat doe ik met behulp van TEI system en voetreflexologie.

TEI tegen pijn

Tei werkt uitstekend tegen pijn en stijfheid in spieren en gewrichten. Zowel de thermotherapie als de elektrotherapie van TEI hebben een positief effect op zowel acute als chronische pijnklachten.

Massage van voetreflexzones

Voetreflextherapie ondersteunt de natuurlijke processen in het lichaam waardoor pijnklachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Door de voetreflexzones op voetzool volgens een speciale techniek te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd. Hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd, wat een prima behandeling kan zijn voor pijnbestrijding.

Wil je weten hoe ik jou persoonlijk kan helpen bij het verminderen of verhelpen van jouw pijnklachten? Bel me gerust.

Bel nu: 06 – 14 28 79 80

“Supergoeie producten, goede begeleiding. Prachtig behaald resultaat!”Margreet uit Veendam

“Goede begeleiding. Serieuze aandacht! Motiverend.”Rita uit Sappemeer

Een bericht sturen kan natuurlijk ook! Je krijgt zo gauw mogelijk een reactie.

    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.