Afslanken Logo Studio Slim Slanker Hoogezand_Groningen

 

Testpagina

Afslanken Logo Studio Slim Slanker Hoogezand_Groningen

Met figuurcorrectie raak je niet alleen kilo’s kwijt. Je rekent óók definitief af met probleemzones zoals een buikje, de zogenaamde lovehandles en zadeltassen, vetophopingen (lipoedeem), en met een losse huid, cellulitis en striae.

Studio Slim Slanker kan jou heel gericht helpen met plaatselijk afslanken en met het verstevigen en verbeteren van je huid. Hiervoor maak ik gebruik van TEI system, een zeer effectieve techniek waarbij infrarood en elektrostimulatie worden gecombineerd.

Zichtbaar resultaat na één behandeling
Na één behandeling bereik je al zichtbaar resultaat. Dit gebeurt op een ontspannen manier. Zonder gevaar op blessures, zonder operaties en injecties, zonder pijn.

Door de 21 verschillende programma’s is een TEI behandeling helemaal af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Figuurcorrectie met TEI apparaat van Ros's

Huidverzorgingsproducten
Voor de behandeling van cellulitis kun je ook kiezen voor de krachtige huidverzorgingsproducten van Dr. Juchheim. Deze producten leveren zichtbaar resultaat en werken ook aantoonbaar op de langere termijn.

Behalve voor figuurcorrectie wordt TEI system ook ingezet voor het verminderen van pijnklachten in spieren en gewrichten.

Wil je weten hoe ik jou persoonlijk kan helpen bij het lokaal verbranden van vet of bij het verbeteren van je huid? Bel me gerust.

Bel nu: 06 – 14 28 79 80

“Heel tevreden! Supergoeie producten, goede begeleiding. Prachtig behaald resultaat!”Margreet uit Veendam

“Goede begeleiding. Serieuze aandacht! Motiverend.”Rita uit Sappemeer

Een bericht sturen kan natuurlijk ook! Je krijgt zo gauw mogelijk een reactie.

    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.

    Afslanken Logo Studio Slim Slanker Hoogezand_Groningen

    Testpagina