Afslanken Logo Studio Slim Slanker Hoogezand_Groningen

Lekker en verantwoord afvallen

Verantwoord afslanken doe je met Straight Away, zonder overdreven zuchten en puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Straight Away biedt een uitgebreid en lekker assortiment aan maaltijdvervangende producten. Afvallen wordt met Straight Away leuker, lekkerder en vooral sneller!

Met het dieet van Straight Away krijg je minder koolhydraten binnen. Daardoor schakelt je lichaam eerder over op vetverbranding. Zó raak je die overtollige kilo’s kwijt!

Bovendien doorbreek je met het Straight Away dieet de cirkel van het alsmaar blijven eten. Als je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, blijft je lichaam doorlopend verlangen naar steeds weer die suikers. Ofschoon koolhydraten een belangrijke bron van energie zijn, is een teveel aan koolhydraten niet goed. Het teveel aan koolhydraten wordt in je lijf namelijk omgezet in vet. En dat nou, is juist niet(!) de bedoeling.

Afslanken bij Studio Slim Slanker in Hoogezand met Straight away

Straight away draait om jou!
Je hebt veel vrijheid om je Straight away dieet in te vullen. Er zijn 33 verschillende producten en jij koopt wat je lekker vindt. Straight away is er voor jou! Het gaat om jouw strijd tegen de kilo’s.

Professionele begeleiding
Het Straight away dieet is gekoppeld aan mijn professionele begeleiding als afslankcoach. Samen gaan we jouw doel bereiken.

Goede, vriendelijke en duidelijke coaching. Afvalllen met lekkere producten bij een gezellige coache die duidelijk uitlegt. Door de afwisselende producten is het plan zeer goed te volgen en vol te houden.Thea uit Exloo
Heel tevreden! Supergoeie producten, goede begeleiding. Prachtig behaald resultaat!Margreet uit Veendam
Een correcte begeleiding en prima producten. Positieve indruk zowel van de consulente als van de producten.Nancy Meijer uit Hoogezand

Bel gerust of stuur een e-mail als je meer informatie wilt. Of maak meteen een afspraak voor een intakegesprek.

Bel nu: 06 – 14 28 79 80


Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.