“Ook ik heb na jaren worstelen met overgewicht de knop omgezet”

Hallo, mijn naam is Gerda Oosting. En zoals vele anderen heb ik ook jaren geworsteld met een flink overgewicht. Na allerlei soorten diëten en gejojo was voor mij de maat vol. Onder meer omdat er in mijn naaste familie diabetes voorkomt, besloot ik uiteindelijk om de knop definitief om te zetten.

Gerda Oosting voordat zij haar teveel aan kilo's kwijtraakte

Met behulp van een maaltijd vervangend dieet lukte het mij om 25 kg af te vallen. Dat gaf echt een enorme kick!
Het kwijtraken van al die overtollige kilo’s heeft mijn leven echt veranderd. Ik bloeide helemaal op, kreeg weer zelfvertrouwen en ontving heel veel complimenten van de mensen om mij heen. Niet alleen draag ik weer allemaal leuke kleren, ik voelde me vooral ook energieker. Een nieuwe levensstijl was geboren. Vanaf dat moment heb ik tegen mezelf gezegd: dit is mijn nieuwe ik en ik laat het niet gebeuren dat ik weer dik wordt. Dit positieve gevoel wil ik anderen ook geven en daar wil ik ook jou mee helpen.

Herken jij jezelf in mijn verhaal of heb je andere redenen om af te vallen (bijvoorbeeld overgewichtsdiabetes type 2), twijfel dan niet en ga het doen!
Als ervaringsdeskundige ken ik de valkuilen van het afvallen en help ik jou. Ook krijg je tijdens het dieet af en toe wat opdrachten mee om je bewust te laten worden van je eetgedrag. Want uiteindelijk is het veranderen van je eetgedrag en leefstijl de basis om het jojo effect te voorkomen.
Nadat je op je streefgewicht bent gekomen, komt het allerbelangrijkste gedeelte: het af- en opbouwprogramma. We gaan langzaam de producten verminderen en rustig aan wat meer calorieën aan je dieet toevoegen. Dit wordt op jou persoonlijk afgestemd.
Als je besluit af te vallen met de producten van Coach Nutrition kom je wekelijks bij mij op consult. En je zal zien dat je snel goede resultaten krijgt. Dat zal je nog sterker motiveren om door te zetten en je doel te bereiken.
Ik heb mezelf een slanker en gelukkiger leven gegund. Dat gun ik jou ook. Maak daarom die eerste stap. Bel me op en maak die afspraak. Of maak die afspraak nu meteen online. Dan gaan we samen die kilo’s te lijf. Mijn motto is: Ik wil het, ik kan het en ik doe het! Dat wordt ook jouw motto!

Samen blij met een nieuwe jij!

Bel nu: 06 – 14 28 79 80

“Professionele en effectieve begeleiding. Lieve warme coach. Goede begeleiding van ervaren coach. Hele persoonlijke begeleiding.”Susanne uit Zuidhorn

“Geweldige op mensen gerichte respectvolle coach! De begeleiding van super fijn. De producten zijn prima en werkten bij mij goed!”Ina Puister uit Kropswolde

“Ik heb aan Gerda een hele goede coach, helpt daar waar nodig, is altijd bereikbaar indien nodig op moeilijke momenten. Staat altijd voor je klaar. Goede begeleiding.” – Andrea uit Hoogezand

“Goede begeleiding. Serieuze aandacht! Motiverend.”Rita uit Sappemeer

“Goede, vriendelijke en duidelijke coaching. Afvallen met lekkere producten bij een gezellige coach die duidelijk uitlegt. Door de afwisselende producten is het plan zeer goed te volgen en vol te houden.”Thea uit Exloo

    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.