Afslanken Logo Studio Slim Slanker Hoogezand_Groningen

TEI: revolutionaire technologie voor figuurcorrectie

TEI combineert infrarood met elektrostimulatie. Door de infrarood-techniek worden vetcellen zachter en de vetten daarin vloeibaarder. Deze vetten komen tijdens de behandeling vrij in het lichaam, waarbij de elektrostimulatie er vervolgens voor zorgt dat deze vetten meteen verbrand worden. Zo kunnen de afvalstoffen die bij de vetverbranding vrijkomen optimaal worden afgevoerd.

TEI system figuurcorrectie:

 • Plaatselijk afvallen
 • Verminderen van cellulitis en striae
 • Versteviging van de huid
 • Herstel na zwangerschap
 • Spieropbouw

De revolutionaire technologie is zeer effectief bij figuurcorrectie. TEI system kan daarbij ook uitstekend ingezet worden bij lichamelijk klachten.

Andere TEI behandelingen:

 • Lymfe drainage
 • Herstel na (top)sport
 • Hormonale klachten
 • Vermindering van pijn in spieren en gewrichten

Dankzij de combinatie van infraroodtechnolgie met elektrostimulatie kunnen veel problemen tegelijk worden aangepakt.

TEI system heeft 21 verschillende programma’s. Er is daarmee altijd een op maat gemaakte behandeling mogelijk die volledig tegemoet komt aan jouw wensen.

Plaatselijk afvallen
TEI werkt uitstekend als aanvulling bij het afvallen of voor die laatste centimeters die je zelf niet weg krijgt. Met deze revolutionaire techniek reken je definitief af met probleemzones zoals een buikje en met vetophopingen bij taille, bovenbenen, billen en heupen.

De TEI techniek maakt gebruik van tien banden die variabel over het lichaam verdeeld kunnen worden. Hiermee is een zonegerichte aanpak mogelijk.

Huidversteviging en cellulitis
Als je goed bent afgevallen, kan het zijn dat je een slappere huid hebt. Met TEI verstevig je je huid weer. De elektrostimulatie versterkt het bindweefsel. Hierdoor wordt de huid strak getrokken.

In combinatie met de verbranding van de vetten, zorgt dit versterken van het bindweefsel met elektrostimulatie ook voor vermindering van cellulitis.

Cellulitis ontstaat vooral op plekken waar de bloedcirculatie zwak is, meestal op de benen, dijen en billen. Hier verzamelt het lichaam extra vet. Samen met vocht en afvalstoffen ontstaat er in de loop der tijd een laagje bindweefsel dat de cellulitis zichtbaar maakt.

De infraroodtechnologie versterkt het tegengaan van cellulitis verder, omdat door de infraroodgolven de bloedcirculatie wordt bevorderd.

Cellulitis Verminderen en Strakkere Huid met TEI system

De combinatie van infraroodtechnologie en elektrostimulatie maakt dat TEI een effectief middel is tegen cellulitis.

Herstel na zwangerschap
Na een zwangerschap kunnen zowel de huid als de spieren van de buik wel een oppeppertje gebruiken. Met Tei system herstel je de huid en spieren sneller en beter.

Spieropbouw
Sterke spieren geven extra boost aan je figuur. Maar wat ga je doen als je geen zin hebt in overdreven puffen en steunen in de sportschool? Dan biedt TEI voor jou de oplossing. Met een actieve workout zonder inspanning. Dankzij de zonegerichte aanpak kun je specifieke spiergroepen versterken en verstevigen.

TEI is ook een ideale techniek als sporten voor jou niet goed mogelijk is. Er is namelijk geen kans op blessures aan pezen en gewrichten.

Lymfe drainage
De infraroodstraling verhoogt de circulatie van zowel het lymfesysteem als de doorbloeding. Zo wordt vocht makkelijker afgevoerd, wanneer je dat vasthoudt.

Met een TEI behandeling herstel je ook sneller van een flinke training of een zware wedstrijd. TEI zorgt namelijk voor een optimale afvoer van afvalstoffen.

Pijnklachten
TEI werkt uitstekend tegen pijn en stijfheid in spieren en gewrichten.

De door infraroodgolven verhoogde circulatie zorgt tevens voor een adequate afvoer van andere afvalstoffen die bijvoorbeeld in de huid of in de spieren opgebouwd zijn. De afvalstoffen in de spieren kunnen zorgen voor klachten zoals knopen, stijfheid of een trekkerig gevoel.

Hormonale klachten
TEI helpt bij hormonale klachten, zoals PMS en klachten die voortkomen uit de menopauze.

Tarieven
– Kuur van tien behandelingen: € 349,-

– Kuur van vijf behandelingen: € 199,-

– Proefkuur (eenmalig) van drie behandelingen: € 99,-

Jouw persoonlijke TEI aanpak
Wil je weten hoe TEI jou persoonlijk kan helpen bij het lokaal verbranden van vet of bij het verbeteren van je huid? Bel me gerust als je vragen hebt. Of maak meteen online een afspraak voor een intakegesprek.

Bel nu: 06 – 14 28 79 80

“Supergoeie producten, goede begeleiding. Prachtig behaald resultaat!”Margreet uit Veendam

“Professionele en effectieve begeleiding. Lieve warme coach. Goede begeleiding van ervaren coach. Hele persoonlijke begeleiding.”Susanne uit Zuidhorn

Een bericht sturen kan natuurlijk ook! Je krijgt zo gauw mogelijk van mij een reactie.


  Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.