Afslanken_Logo_Studio_Slim_Slanker_Hoogezand_Groningen

Een strakke, stralende huid met Dr. Juchheim

Net als ieder ander wil jij vast ook het liefste stralen met een mooie gladde huid. De effectcosmetica van Dr. Juchheim helpen je aan een gezonde en stevige huid op je benen en andere plaatsen. Bestseller van Dr. Juchheim is de ByeByeCellulite crême.
ByeByeCellulite van Dr. Juchheim bevat unieke plantaardige ingrediënten die het uiterlijk van cellulitis snel kunnen verbeteren. Het krachtige ByeByeCellulite geeft je een volledig nieuw lichaamsgevoel.
ByeByeCellulite bevat géén hormonen, parabenen, paraffine of siliconen en is dierproefvrij.

Cellulitis, dat er uit ziet als een onregelmatige en slappe huid met bultjes en putjes, ben je liever kwijt dan rijk. Gebruik de ByeBye Cellulite twee keer per dag. Iedere ochtend en avond.
De producten van Dr. Juchheim zijn prima geschikt voor thuisgebruik. Ook TEI system kan uitstekend worden ingezet tegen cellulites, maar dit gebeurt bij mij in de studio.
Doorbloeding van de huid
Enkele minuten na het aanbrengen van ByeByeCellulite voel je het tintelen en ontstaat er warmte in de huid. De huid wordt rood en raakt flink doorbloed. Dat is een teken dat het effect in volle gang is. Deze reactie duurt ongeveer een uur.

Cellulites raak je kwijt met ByeByeCellulite creme

Het effect van ByeByeCellulite van Dr. Juchheim is een duidelijke vermindering van cellulites.

Door de interactie van de sterk geconcentreerde grondstoffen kan de gebobbelde sinaasappelhuid zichtbaar worden gecompenseerd en geharmoniseerd. Het uiterlijk van cellulitis kan worden verlicht. Het eerste effect is al na 3 à 4 uur zichtbaar.
Anti-aging
Ook de anti-aging producten voor het gezicht, ogen en hals geven direct effect. Zelfs voor de rokershuid is er een geweldig product: Instant Glow.
ByeByeCellulite bevat géén hormonen, parabenen, paraffine of siliconen en is dierproefvrij.

Dr Juchheim levenstijl producten met ByeByeCellulite als bestseller

Behalve cosmeticaproducten biedt Dr. Juchheim ook lifestyleproducten aan, waaronder complete levensstijlprogramma’s en supplementen.
Wil je meer weten over de producten van Dr. Juchheim? Bel me gerust.

Bel nu: 06 – 14 28 79 80

“Supergoeie producten, goede begeleiding. Prachtig behaald resultaat!”Margreet uit Veendam

“Deze ervaring was zeer positief. Een hele goede begeleiding door coach Gerda. Professioneel met een menselijke touch. Gerda leeft met je mee, zij kan je motiveren als het even wat moeilijker gaat. Gerda geeft je de juiste aanknopingspunten, lekkere recepten en heeft ze altijd tijd voor je.”Ina uit Hoogezand

“Een correcte begeleiding en prima producten. Positieve indruk zowel van de consulente als van de producten.”Nancy Meijer uit Hoogezand

Een bericht sturen kan natuurlijk ook! Je krijgt zo gauw mogelijk van mij een reactie.

    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.