Afslanken Logo Studio Slim Slanker Hoogezand_Groningen

Vet verliezen door vet te bevriezen

Cryolipolyse is een nieuwe technologie voor figuurcorrectie waarbij je vet verliest door vetcellen te bevriezen. Je raakt gemiddeld maar liefst 4 centimeter vet kwijt in één behandeling

Vetcellen zijn gevoeliger voor koude dan andere lichaamscellen. Al bij 4 graden Celsius beginnen vetcellen te kristalliseren en vallen ze uiteen. Vervolgens worden de afgebroken vetcellen door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd.

Behandeling
Het cryolipolyse apparaat heeft zuigmonden die op de huid worden geplaatst. Door middel van vacuüm wordt de huid in de zuigmonden gezogen, waarna de onderhuidse vetlaag wordt bevroren. De temperatuur in de zuigmonden daalt tot maximaal -10 graden Celsius.

Afhankelijk van de dikte van de vetlaag duurt de behandeling 45 tot 60 minuten.

Tijdens één behandeling kunnen er twee zones tegelijk worden behandeld.

Cryolipolyse apparaat in werking met zuigmond en bevriezing

Effectief op specifieke plaatsen
De cryolipolyse techniek is met name een effectieve methode voor het verwijderen van vet op specifieke plaatsen, zoals de buik, taille, bovenbenen en de rug.

Na een cryolipolyse behandeling bij mij in de studio heb je geen hersteltijd nodig en kun je meteen weer je dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Dat maakt de behandeling een perfect alternatief voor liposuctie.

Cryolipolyse is net als TEI system geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Jouw persoonlijke Cryolipolyse aanpak
Wil je weten hoe Cryolipolyse jou kan helpen bij het lokaal verwijderen van vet? Bel me gerust.

Bel nu: 06 – 14 28 79 80

“Professionele en effectieve begeleiding. Lieve warme coach. Goede begeleiding van ervaren coach. Hele persoonlijke begeleiding.”Susanne uit Zuidhorn

“Mijn afslankmissie was dankzij de hulp van Gerda niet alleen succesvol maar ook gezellig.”Cisca uit Schipborg

“Dit was voor mij de beste oplossing om gewicht te verliezen. Om af te vallen ging het prima en om vol te houden ging het ook goed. Prima eet- en drinkbare producten.”Etty uit Wildervank

Een bericht sturen kan natuurlijk ook! Je krijgt zo gauw mogelijk van mij een reactie.


Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.