De vier fasen van het Coach Nutrition dieet

Eerste fase van het Coach Nutritiondieet bij Studio Slim Slanker
Stap 1: Voorbereiding en intake
Zodra je contact hebt gezocht, maken we een afspraak voor de intake. Tijdens deze intake maken we persoonlijk kennis en bepalen we samen het doel dat jij wilt bereiken. Je krijgt uitleg over het afslankprogramma en over hoe dat doorwerkt in je lichaam. Vervolgens maak ik tijdens de intake een lichaamsanalyse (omvang, gewicht, bmi, vochtpercentage, vetpercentage en visceraal vet). Aan de hand van de resultaten van de lichaamsanalyse bepalen wij samen welk programma jij het beste kunt volgen.
Je gebruikt twee of drie maaltijdvervangende producten per dag. En natuurlijk wil je lekker en gevarieerd blijven eten. Daarvoor heb ik een breed assortiment aan smakelijke (echt waar!) repen, shakes, soepen, warme sauzen en havermoutpap. 
Tweede fase van het Coach Nutritiondieet bij Studio Slim Slanker
Stap 2: Het afslanken
Het is vooral in het begin misschien even moeilijk om het hongergevoel de baas te blijven, maar als jouw persoonlijke coach help ik je jouw motivatie vast te houden. Je zult zien dat de kilo’s er af vliegen als je je aan het dieet houdt.
Nadat je het weekprogramma hebt gevolgd, kom je langs voor het eerste weegmoment en zetten we de volgende stap.
Afhankelijk van je dieet volgt na drie weken een rustweek. Dit is belangrijk. Je krijgt van mij een duidelijk overzicht van alle producten die je in deze week mag eten.
Vervolgens kunnen we vaststellen of jij jouw streefgewicht hebt bereikt. Afhankelijk van het resultaat bepalen we samen of je nogmaals een periode van drie weken overgaat op maaltijdvervangende producten.
Tijdens het dieet begeleid ik je intensief. Wekelijks kom je bij mij langs in de studio waar je wordt gewogen en de behaalde resultaten worden gemeten. Ook help ik je met oefeningen en tips en geef ik je extra ondersteuning tijdens de moeilijke momenten. Ik ben zelf ervaringsdeskundige en weet precies waar de valkuilen zitten.
En nog even voor de duidelijkheid: mijn coaching en begeleiding zijn helemaal gratis als je voor een volledige week producten afneemt. Je betaalt alleen voor de producten.
Derde fase van het Coach Nutritiondieet bij Studio Slim Slanker
Stap 3: Stabiliseren
Om je gewicht vast te houden gaan we geleidelijk over van maaltijdvervangende producten naar reguliere voeding. Tijdens deze fase gebruik je steeds minder maaltijdvervangende producten.
Deze stabilisatiefase kan verkort gevolgd worden (minimaal drie dagen) of wat langer (maximaal zes weken) na een periode van veel gewichtsverlies.
Vanaf het moment dat je weer helemaal bent overgestapt op de reguliere maaltijden, krijg je bij mij nog twee extra wegingen gratis. Deze begeleidingsmomenten vinden plaats binnen één jaar na de stabilisatiefase.
Vierde fase van het Coach Nutritiondieet bij Studio Slim Slanker
Stap 4: Je nieuwe levensstijl
Niemand wil jojoën. Ook jij niet. Dus, om je nieuwe gewicht ook op de lange termijn te behouden is het belangrijk om je oude levensstijl in te ruilen voor een nieuwe, gezonde levensstijl. Daar hoort ook een ander eetpatroon bij. Ik snap dat dit niet direct heel makkelijk is, maar het is zó ontzettend de moeite waard! Je zult je echt beter voelen en gaat weer op een energieke manier vol zelfvertrouwen meedoen aan het leven.

Zet nu die eerste stap en maak een afspraak, zodat we samen die kilo’s te lijf kunnen gaan.

Bel nu: 06 – 14 28 79 80

“Dit was voor mij de beste oplossing om gewicht te verliezen. Om af te vallen ging het prima en om vol te houden ging het ook goed. Prima eet- en drinkbare producten.”Etty uit Wildervank

“Heel tevreden! Supergoeie producten, goede begeleiding. Prachtig behaald resultaat!”Margreet uit Veendam

“Goede, vriendelijke en duidelijke coaching. Afvallen met lekkere producten bij een gezellige coach die duidelijk uitlegt. Door de afwisselende producten is het plan zeer goed te volgen en vol te houden.”Thea uit Exloo

“Geweldige op mensen gerichte respectvolle coach! De begeleiding van super fijn . De producten zijn prima en werkten bij mij goed!”Ina Puister uit Kropswolde


    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.