Gerda_Achter_Bureau_1280x620
Afslanken Logo Studio Slim Slanker Hoogezand_Groningen

Samen blij met een nieuwe jij

Afvallen kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar als ervaringsdeskundige ken ik de valkuilen en ik behoed je daarvoor. Zo worden we samen blij met een nieuwe jij!
We doen meer dan alleen kilo’s kwijtraken. Als gediplomeerd voedingsdeskundige zorg ik er voor dat je met een goed en verantwoord dieet afslankt.
Als je eenmaal op je streefgewicht bent, schakelen we stapje voor stapje over op regulier voedsel. Zo help ik je op een verantwoorde manier aan te passen aan jouw nieuwe, gezonde levensstijl. Je zult je energieker voelen en kunt trots zijn op je spiegelbeeld!

Vrouw kijk tevreden met zichzelf in de spiegel

Gun jezelf vandaag een slanker en gelukkiger leven. Zet die eerste stap en maak een afspraak, zodat we samen die overtollige kilo’s te lijf kunnen gaan.

Bel nu: 06-14287980

“Gerda is een zeer goede gedreven coach, geeft goede adviezen en stimuleert.. Ook is ze op de juiste momenten streng als je de teugels even te ver laat vieren.”Oeds uit Wildervank

“Professionele en effectieve begeleiding. Lieve warme coach. Goede begeleiding van ervaren coach. Hele persoonlijke begeleiding.”Susanne uit Zuidhorn

“Ik heb aan Gerda een hele goede coach, helpt daar waar nodig, is altijd bereikbaar indien nodig op moeilijke momenten. Staat altijd voor je klaar. Goede begeleiding.”Andrea uit Hoogezand

“Goede begeleiding. Serieuze aandacht! Motiverend.” – Rita uit Sappemeer

Of stuur me een bericht. Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.


    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.