TEI-System 

Werking van de TEI 


De TEI combineert infrarood met elektrostimulatie. Door deze combinatie kunnen we aan veel probleemzones tegelijk werken en met een per zone passende aanpak.
Door infrarood worden vetcellen zachter en de vetten daarin vloeibaarder. Deze vetten komen tijdens de behandeling vrij in het lichaam, de elektrostimulatie zorgt er voor dat deze vetten meteen verbrand worden.
De infraroodstraling verhoogt de circulatie van zowel het lymfesysteem als de doorbloeding. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die bij de vetverbranding vrijkomen optimaal worden afgevoerd. Ook zorgt de verhoogde circulatie voor afvoer van andere afvalstoffen die bijvoorbeeld in de huid of in de spieren opgebouwd zijn. De afvalstoffen in de spieren kunnen zorgen voor klachten zoals knopen, stijfheid of een trekkerig gevoel. Doordat de elektrostimulatie het bindweefsel versterkt, wordt de huid strakgetrokken.

Als extra boost voor het figuur worden de spieren versterkt. Hou je niet van sporten of kan je het even niet door een blessure? Met de TEI zit je toch strak in je vel!

Door de 21 verschillende programma’s is de TEI helemaal aan te passen naar jouw wensen. Figuurcorrectie hoeft niet alleen met overgewicht te maken te hebben. Onderstaande klachten kunnen allemaal worden behandeld met de TEI:

 • Het verminderen van cellulitis en striae
 • Het oplossen van plaatselijke vetophopingen
 • Versteviging van de huid
 • Spieropbouw
 • Lymfedrainage (oedeem)
 • Herstel van spieren en huid na zwangerschap
 • Aanpak van hormonale klachten zoals PMS en klachten mbt de menopauze
 • Herstel na (top)sport
 • Vermindering van pijn in spieren en gewrichten

 TEI behandeling


Met de TEI werk je eerst aan opbouw en daarna ga je je resultaat onderhouden. Vergelijk het met sporten. Je moet eerst je conditie opbouwen door intensief te trainen meerdere keren per week. Als je een bepaalde basis opgebouwd hebt, kun je gaan bijhouden.
Omdat de TEI spieren opbouwt, bindweefsel versterkt, vetten verbrandt en de doorbloeding stimuleert, is er eerst opbouw nodig en daarna één keer per maand onderhoud. De opbouw van een volledige behandeling ziet er als volgt uit:

 • Vijf weken twee behandelingen per week
 • Daarna 10 weken lang één keer per week
 • Vervolgens één keer per maand onderhoud

Voor de eerste twee stappen geldt een afname per tien behandelingen, zoals in lijn met het behandeltraject. Voor het onderhoud kan dat ook, maar is afname per behandeling ook mogelijk. Als het nodig is kan de eerste stap herhaald worden, totdat het gewenste resultaat is behaald.
De behandelingen vinden plaats in ondergoed. Bij binnenkomst kleed je je uit. Vervolgens kunnen we wegen en meten. Ondertussen stel ik de TEI in, zodat de matten alvast lekker warm worden. Zodra de matten op de gewenste plekken zijn bevestigd, zal ik het programma starten. De behandeling kan zowel door een man als door een vrouw worden uitgevoerd, net wat jouw voorkeur heeft. Als je liever door een vrouw wordt behandeld, geef dat dan ruim voor je behandeling aan.
Na afloop van het programma krijg je een handdoek om je af te drogen, want bij de meeste programma’s zul je flink gaan zweten. Om deze reden vragen we je ook om altijd gedoucht naar je afspraak te komen, in verband met hygiëne. Daarna kun je je weer aankleden.
Afhankelijk van jouw wensen kunnen we ook een bijpassend eetschema voor je opstellen, zodat je nog meer resultaat hebt in een korte tijd! Want ook hiervoor geldt net als bij sporten; hoe beter je erbij eet, hoe meer resultaat!
Behandelingen op de TEI duren tussen de 30 en 45 minuten.
Precies lang genoeg om even de laatste aflevering van jouw favoriete serie te kijken!
Terwijl jij op de TEI aan je lichaam werkt, ontspan je ondertussen met een Netflixje naar keuze! Of we zetten gewoon een lekker muziekje aan, over de speakers of op de koptelefoon. De keuze is aan jou!