Afslanken Logo Studio Slim Slanker Hoogezand_Groningen

3Care: Meer lifestyle dan dieet

Het 3Care Gezondheidsprogramma helpt jou jezelf te helpen aan een gezond eetpatroon. Je gaat gewicht verliezen dankzij een lichte ketose, wat resulteert in meer energie en toenemende fitheid. Zo kun je weer genieten van een gezonde en actieve levensstijl.

De 3 pijlers van 3Care:

  • Rust
  • Reinheid
  • Regelmaat

Rust voor het lichaam
Het herstel van een blijvend gezond lijf begint met gezonde darmen. Rust in het spijsverteringskanaal is daarom de eerste prioriteit. Hiervoor heeft 3Care eenvoudige recepten ontwikkeld voor een gezonde darmflora, wat bijdraagt aan een duurzaam darmherstel.
Met de 3Care methode worden tekorten aan gezonde voedingsstoffen aangevuld. Dit gebeurt een keer per dag met een uniek samengestelde voedingssuppletie. Het zelf-herstellend vermogen van het lichaam maakt je vervolgens gezond en zorgt er voor dat je dat blijft. Je zal je fit en vitaal voelen, zonder jojo-effect.
Het aanvullen van de voedingsstoffen is erg belangrijk. Elke dag verse groente eten is namelijk niet genoeg. Want als gevolg van moderne landbouwmethoden en industriële bewerkingen van voedingsmiddelen is de voedingswaarde van landbouwproducten lager geworden. Daardoor krijgen we niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingstoffen binnen. En dat terwijl we door lichamelijke stress en vervuiling van onze leefomgeving juist een verhoogde behoefte hebben aan meer gezonde voedingsstoffen. De 3Care producten zijn gemaakt van pure, onbewerkte producten.
Reinheid op celniveau
Met 3Care worden afvalstoffen en overtollige vetreserves afgevoerd. Deze reiniging van jouw lichaam op celniveau resulteert in een blijvend, positief resultaat voor je gezondheid, zowel innerlijk als uiterlijk. Lichamelijke klachten zullen duidelijk verminderen of verdwijnen helemaal.
Regelmaat in voedingsschema
Het voedingsschema zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. De 3Care methode is makkelijk toe te passen, in elke leefsituatie. Gun het jezelf!
Gezonde koolhydraten, gevarieerde eiwitten en volwaardige vetzuren vormen de basis voor gezonde voeding. Daarbij is het doel dat iedere deelnemer aan het 3Care programma gewoon lekker kan eten, zonder voedingstekorten. Hiervoor schaf je een compleet voedings- en leefstijlprogramma aan. Dit bestaat uit een uitgebreide werkmap met een compleet 28-daags voedingsschema, met heerlijke recepten, waarbij je makkelijk kan wisselen als je iets niet graag eet. Daarnaast is het erg belangrijk dat je voldoende drinkt en beweegt.
Na een paar weken kun je, zonder hongergevoel of het idee van een streng dieet, overstappen naar een goed en gezond voedingspatroon.
Twee fasen 3Care programma
Het 3Care programma telt twee fasen. De eerste fase is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Hierbij wordt het lichaam omgezet van een koolhydraatverbrander naar een vetverbrander. Je eet zes tot twaalf keer per dag iets; het is belangrijk dat je geen hongergevoel ervaart.
Een gezond en schoon lichaam kan zichzelf goed en snel herstellen. De eerste fase duurt in beginsel daarom 28 dagen. Als er meer tijd nodig is voor het herstel, dan kan dit.
De tweede fase is de overgang naar stabiliteit in het lichaam, waarmee de kans op terugval zoveel mogelijk wordt beperkt. Je wordt hierin sterk gestimuleerd, omdat je je inmiddels veel fitter en energieker voelt en omdat eventuele lichamelijk klachten verdwijnen. De gezonde levensstijl wordt in deze fase voor jou een vanzelfsprekendheid.
Intake met lichaamsanalyse
Het 3Care Gezondheidsprogramma begint met een uitvoerige intake. Tijdens de intake gaan we allerlei testen uitvoeren, waaronder een lichaamsanalyse gemaakt op de Tanita. Dit betreft onder andere een inventarisatie van het vetpercentage, het visceraal vet, spieren, vocht en een berekening van de BMI. Verder gaan we testen op de Quantum Magnetic Resonance Body Analyzer (QMRBA), een bioresonantie-apparaat waarmee we een duidelijk beeld kunnen krijgen van hoe het lichaam er op celniveau bij staat.
Na vijf tot zes weken is er een controlemoment waarbij de voortgang besproken wordt en er een nieuwe meting plaatsvindt. Het verschil en de verbeteringen worden met je gedeeld.

Wil jij je ook fit en energiek voelen? Wil je van gezondheidsklachten af? Wil je gewicht verliezen? Maak online een afspraak of bel mij gerust.

Bel nu: 06 – 14 28 79 80

“Heel tevreden! Supergoeie producten, goede begeleiding. Prachtig behaald resultaat!”Margreet uit Veendam

“Professionele en effectieve begeleiding. Lieve warme coach. Goede begeleiding van ervaren coach. Hele persoonlijke begeleiding.”Susanne uit Zuidhorn

“Goede begeleiding. Serieuze aandacht! Motiverend.”Rita uit Sappemeer

Een bericht sturen kan natuurlijk ook! Je krijgt zo gauw mogelijk een reactie.

    Deze website en dit contactformulier wordt beschermd met Google reCAPTCHA. Lees het Google privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden.